logotype

АТВ под наем.
UTV под наем.


PowersportsBG предлага уникална възможност за всеки, който иска да разнообрази сивия делник с нещо екстремно, за всеки, който иска да усети прилив на адреналин или за всеки, който иска да прекара няколко часа сред природата.
Нашите професионални инструктори са на разположение да ви предоставят незабравими емоции на 4 колела. Екипът ни е изключително гъвкав и ще се съобрази с всяко ваше желание по отношение на време, място и продължителност на карането на АТВ. Преди всеки старт се преценят индивидуалните възможности на всеки участник в мероприятието и според тях се правят нужните промени в маршрута или темпото на каране. Карането на АТВ е подходящо за всички възрасти – имаме подходящи машини и сме организирали както детски групи между 9 и 16 години, така и групи за хора в златната възраст 55+ години. Ако не се чувствате достатъчно добре подготвени физически това не е повод за притеснение. Всяка група се съпровожда от допълнителен водач на UTV машина, готов да отмени някой от каращите, да окаже първа помощ при нужда или да транспортира уморени участници до крайната точка на трасето.
Времетраенето варира от час до големи преходи от два-три дена с преспиване в хижи, хотели или на палатки (за повече информация вижте раздел Офроуд Уикенд). Групите могат да варират от 2 до 12 души, като по време на целия преход те се обезпечават напълно с водач-инструктор, помощник-водач , резервно оборудване и медицински комплект за спешни нужди. За да е максимално безопасно преживяването винаги включваме застраховка към цялостния пакет услуги.
Сред най-предпочитаните маршрути са тези в района на София – из планините Витоша, Люлин, Плана и Стара планина. Ако имате различна идея за маршрут винаги може да я споделите с нас и ще направим всички възможно да я осъществим като задължително преди уговорения за старт ден ще преминем тестово маршрута за да гарантираме възможността за безопасно изпълнение на прехода. При заявка за група над 4 души транспортираме техника до посочена начална точка.
Карането на АТВ освен екстремен спорт, подходящ за всички и по всяко време е и чудесна възможност да прекарате ден сред природата, да се забавлявате със семейството си или с приятелите си. Може да се комбинира с чудесен пикник. Идеален вариант за празнуване на рожденни дни, ергенски и момински партита, фирмени събития. За редовни клиенти имаме специална бонусна система.
Подарете си доза адреналин.

kiikochan.blog136.fc2.com
mgid scam