logotype
Услуги
Тийм билдинг


Една добра възможност за работодателите да „извадят” екипа си от рутината на ежедневието и да го заредят с адреналин и ентусиазъм. Ние предоставяме ATV, екипировка, протектори, планинска застраховка и консумативи за машините. Организираме едно- или двудневни занимания за групи до 50 човека с квалифицирани инструктори.

В днешно време всеки мениджър е наясно с ролята на тиймбилдинг мероприятията за сплотяването на колектива и подобряването на работната среда. Има различни начини да осигурите разнообразие на служителите си, но екстремно преживяване като карането на АТВ определено ще е запомнящо се. Както при индивидуалните преходи и тук предлагаме същото високо качество на обслужването и гъвкавост спрямо желанията и възможностите на клиентите ни. Имате свободата да избирате продължителност, време и място на провеждане. Целият процес е гарантирано технически обезпечен с необходимия брой инструктори и водачи. Възможност за групи до 50 души, разделени на подгрупи според индивидуалните физически способности. Разбира се, добавяме задължителната предпазна екипировка, застраховка и медицински комплект за спешни нужди. 
Притежаваме необходимата техника и готовност да обезпечим мероприятие във всяка точка от страната. Можем да предложим различни варианти на игри със състезателен или познавателен характер. Като добавка към преживяването задължително препоръчваме барбекю на открито. 
Сред редовните ни клиенти са големи компании за недвижими имоти, банки, фармацевтични предприятия, застрахователни дружества и верига магазини за хранителни стоки. Освен всичко друго ценовата ни политика е изградена изцяло в полза на клиента и предлагаме различни видове отстъпки при мащабни тиймбилдинг прояви. За редовни клиенти имаме специална бонусна система. 
Доверете се на нашите услуги и подарете на екипа си незабравими емоции.

ламинат купить
онлайн кредит